Αρχική σελίδα (ΕΛΛ) » Προβολή νέων

Προβολή ανακοίνωσης

04.10.2018

4o Επιμορφωτικό Σεμινάριο «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ» : Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Το Εργαστήριο Ελληνικής Πολιτικής και η Ερευνητική Ομάδα Μεταπολίτευσης – Ομάδα Προφορικής Ιστορίας (ΕΟΜ-ΟΠΙ) διοργανώνει το 4ο επιμορφωτικό σεμινάριο για τη μεθοδολογία και τις τεχνικές της συνέντευξης, η οποία αποτελεί το εργαλείο της Προφορικής Ιστορίας για την καταγραφή της ατομικής και συλλογικής μνήμης, την κομματική εμπειρία των πολιτικών υποκειμένων καθώς και τις στάσεις και αντιλήψεις τους.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Αιόλου 42-44, 2ος όροφος, και περιλαμβάνει 6 τρίωρες συναντήσεις κάθε Παρασκευή. Ημερομηνία έναρξης σεμιναρίου 2 Νοεμβρίου 2018, ώρα 17:00.

Όσες/οι φοιτήτριες/τές (προπτυχιακού - μεταπτυχιακού επιπέδου σπουδών) του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω αίτηση και, στη συνέχεια, να τη στείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του υπεύθυνου μέλους της ΕΟΜ-ΟΠΙ κα Σοφία Κατέχη (sophiakatechi[at]yahoo[dot]gr) μέχρι την Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018.

 Φόρμα Αίτησης Συμμετοχής

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Αιόλου 42-44, 3ος όροφ. Τ.Κ. 105 60 Αθήνα
http://igp.pspa.uoa.gr - igp[at]pspa.uoa[dot]gr

Επιστημονικός Υπεύθυνος της ΕΟΜ-ΟΠΙ
Γεώργιος Κ. Θεοδωρίδης
Θεμιστοκλέους 6, 5ος όρ., γρ. 44
Τηλ.: 2103688950
Ηλεκτρ. διεύθ.: gtheodoridis[at]pspa.uoa[dot]gr